Parisuhdeneuvoja mm. ekspertti Simolta...Mainos jostain uudesta tv-viihteen huippuluomuksesta on pyörinyt hetken aikaa. Revin hiuksia päästäni joka kerta kun siellä taas kysellään "Saako ekoilla treffeillä mennä sänkyyn?" Vastaus:" No ei tietenkään!" Saa repimään säärikarvatkin irti ja veren vuotamaan korvista. Kysyjähän on nainen. 

Kumma homma, että vieläkin vanhat käsitykset miesten ja naisten rooleista suhteessa elävät tiukkaan. Naisen kuvitellaan edelleen etsivän itselleen aviomiestä ja lapsille isää, kun taas mies yrittää parhaansa mukaan olla astumatta tähän ansaan. Jos mies esittäisi edellä olleen kysymyksen, vastaus voisi olla luokkaa:" No mene hyvä mies sänkyyn, kun noin helposti irtoo!" Jos nainen puolestaan "antaa" ekoilla treffeillä, on monien mielestä toivo suhteesta ja naisen maine menetetty. Voi pyhä Sylvi ja muut vanhat juoruämmät!

Ei ole paljon iloa seksuaalivallankumouksesta. Nainen on yhä edelleen antava osapuoli ja mies  saava. Nainen yrittää epätoivoisesti saada miestä ansaan, joka puolestaan haluaa vietellä mukavaa poikamieselämää. Sänkyyn meneminen ensimmäisillä treffeillä saa tämän käsityksen mukaan miehen mielenkiinnon lopahtamaan. Ja tämmöstä shaibaa vielä suolletaan hymynaamalla mediassa. 

Eikös se nykypäivänä ole se ja sama, koska sinne sänkyyn mennään. Mitä pikemmin, sen parempi. Jos toinen on kaikin puolin ihana ihminen, miksi kiusasta molempia osapuolia ja vältellä seksiä vaan siksi, että jotkut edelleen ajattelevat, että mies saa ja nainen antaa. Se ei nimittäin pidä paikkaansa.